2015. június 23., kedd

Cuteness overload

A mai bejegyzésünk főszereplői a Schothorst-tesók, Pieter és Steijn (akikről bővebben is szó fog esni a hamarosan érkező WSR-es élménybeszámolóban :'D), és némi cukiság.

Nem friss kép már, több éves, de én csak múlt héten akadtam rá, és rögtön megragadott az őszintesége és hogy mennyire valóságszaga van.

Ezek a srácok - minden versenyző - már nagyon fiatalon nagyon felelősségteljesen élnek. Oké, fiatalok, buliznak (szeretnek is élni, meg is tehetik, hogy két végéről égessék a gyertyát), ugyanakkor tisztában vannak a céljaikkal. Bajnokok akarnak lenni, és ezért mindent meg is tesznek. Sanyargatják magukat az edzőtermekben, ha kell, koplalnak a súlyhatár miatt, folyamatosan fejlesztik magukat, és mindent annak rendelnek alá, hogy a legjobbak legyenek.

Autóversenyzőként nagyon érettnek kell lenniük. Nem csak a saját életükkel játszanak a pályán, de másokéval is, ha több autó érintett egy balesetben.

Komolyak.

Elhivatottak.

De azért mégiscsak gyerekek. :)

Szvsz hihetetlen cuki a kontraszt, ahogy a szerzámosláda tetején, a motorolaj mellett a rajzfilm megy a tévében, a két kis hülye meg versenyzői overallban gubbaszt a csereabroncs mellett, és nézi a mesét. :') :D


(Btw Petike kócos szöszke tincseibe ajjj de beletúrnék *w*)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése