2010. október 29., péntek

Ennyi ez... :S

Válság van, vazzeg! Régebben mindig húszezreseket kaptam a névnapomra meg a szülinapomra meg húsvétra meg karácsonyra (de minimum 5-10 ezret (fejenként)), mondván vegyek magamnak amit akarok, olyat, ami tényleg tetszik és örülök neki, most meg egy tábla csokit. Így múlik el a világ dicsősége.

Csak azért szívásnak érzem, hogy pont most nincs pénze senkinek, mikor nekem sincs, pedig nagyon kéne... :S Hónapok óta vágyom a Cookie Fresh után (az LG GS290-es modellje: érintőképernyős, zenés, fészes, twitteres, 16 gigáig bővíthető memoriás, GYÖNYÖRŰ), és most duplán kellene, hogy tönkre ment az előző telefonom, de nincs rá 25 ezrem :'( (plusz a memóriakártyára nem tudom hányezrem). És tavasz óta gépem sincs, de momentán nem tudom megvenni még a legolcsóbb netbookot sem, amit már 70-80 körül meg lehet kapni. (Mondjuk ahhoz is kellene pl. egy 500 gigás külső meghajtó, azt olyan 20-30 között lehet megvenni). Szóval tudnék mit kezdeni hirtelen vagy kétszázezerrel.

Ez most nem lett túl értelmes bejegyzés, még a többihez képest sem, de úgy éreztem, ki kell sírnom ezt magamból, és hát mi másra szolgál az ember blogocskája? Plusz ez több mint 140 karakter, így twitterre nem fért volna ki, fész üzifalra meg ezt így nem akarom kivágni, mer az azér durva volna.

Amúgy ez a bejegyzés eredetileg csak az első bekezdés lett volna, illetve az a mondat, h "több mint 140 karakter..." dehát írás közben gyakran megesik, h elragad a HÉV. haha.

písz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése