2012. június 15., péntek

drama, drama, drama...

Gyerekek, félek. Komolyan.

Féltem a lelki békémet, féltem az ikrek karrierjét.

Előzmények: Van egy fotós pasi, úgy hívják, Leslie Kee. Rá jellemző, hogy előszeretettel készít akt képeket, és szívesen fotóz melegeket is.
Tudni kell, hogy amikor John és Edward április elején Tokióban jártak, volt egy fotózásuk az ipsével.
Június 22-én jelenik meg a Super (az a magazin, ami Leslie Kee képeit közli - mellesleg 130 dollár darabja #justsayin'). A magazin 52 oldalas lesz, telis-tele az ikrek képeivel.

És nagyon félek tőle, hogy ez a két kis hülye MINDEN ruhájától megszabadult a fotózás miatt. :/

A Super 4 féle címlappal jelenik meg, ez az egyik:


John köldöke és combja belóg a képbe, de a köztes rész hiányzik... és NAGYON remélem, hogy van ott azért egy gatyó, csak a képen az már nem látszik...

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Waterline klipjében lévő képsorok, amiken a srácok fecskében táncikálnak, ezen a fotózások készültek. Abban bízom nagyon, hogy ennél jobban már nem vetkőztek le.

Orsival napok óta ezen pörgünk, és annyira rástresszeltünk a témára, h az éjjel azt álmodtam, h megvan a magazin, és anyaszült meztelenül vannak a képeken O__o xD
De az a vicces, hogy a kis szőrpamacskáknál lejjebb nem vittem a tekintetem. xD Még álmomban sem nézném meg őket "ott". O__o XD OMG. O_O

A miheztartás végett, mintegy illusztrálva, hogy miért vagyok megmakkanva, itt van Leslie Kee néhány képe:




Soooo much drama.

Az elmúlt egy hónapban mindent elfelejtettem, ami miatt pár héttel korábban még ki voltam akadva rájuk. Annyira büszke vagyok rájuk. Olyan ügyesek! :') De jött az ESC meg minden (a "meg minden" részbe beletartozik az is, hogy elgondolkodtam dobe kérdésén), és megváltoztak a prioritások. Szükségük van a rajongóikra, és támogatom is őket. De tuti sokkot kapok, ha tényleg tök pucérak lesznek. Kicsit félek tőle, hogy ezek után nem fogok tudni ugyanúgy nézni rájuk, ahogy eddig. De lehet, hogy csak túl kell esnem a megrázkódtatáson, és pár hét múlva ezen sem fogok problémázni.

Orsinak volt egy tök jó gondolata a témában. Felvetette, hogy a srácok ki akarnak törni a kisfiús imidzsből, és talán ez lehet az oka... De egyetértettünk, hogy nem az a megoldás, ha rögtön kitesznek az ablakba mindent.
Bennem meg az merült még fel, hogy talán ezért nem vitték magukkal Japánba Leem-et, mert ő nem hagyta volna, hogy hülyeséget csináljanak...

Nagyon nyugtalanít, hogy ha tényleg nyilvánosságra kerülnek róluk aktok, az vajon árt-e a karrierjüknek. :S Remélem, nem.


De ráérünk akkor vakarni a bibit, amikor már viszket. Majd kiakadok akkor, ha tényleg a kis himbilimbijük jön szembe a képeken. xD


És akkor levezetésként térjünk vissza dobe-hoz: a HLJ chat-jében szegezte nekem a kérdést, hogy mégis mit szeretek én a fiúkban? Nem tetszik a hajuk, nem tetszik a ruhájuk, nem tetszenek a számaik - mit akarok én tőlük egyáltalán? És ezen elgondolkoztam.
Régebben imádtam, amikor lapos hajjal voltak, úgy állati helyesek. Az utóbbi hónapokban csak azért nem szerettem, amikor nem állították fel a sérójukat, mert a fanok olyankor még a szokottnál is gusztustalanabbak. Úgy beszélnek róluk, mint holmi szexuális játékokról, és számomra ez szörnyen taszító.
Hát én vagyok az egyetlen ebben a fandomban, aki nem mászna rájuk? Látom, hogy gyönyörűek, igen, de... nem is tudom, én egyszerűen nem vagyok képes ivarérett pasikként tekinteni rájuk, az én szememben csak óvodás kölykök. :D És egy ovis gatyájába nem nyúlkálnék.
Megvilágosodtam: ráébredtem, hogy nem a srácokkal van problémám, hanem a rajongókkal. Azóta nem nézem a twittert (a srácokét leszámítva), nem olvasgatok tumblr-n, nem foglalkozom a többi fan véleményével - csak hárman vagyunk a kis világomban: az ikrek és én. :) :D
Most, hogy nem látom a perverz véleményeket arról, hogy mit csinálna a fiúkkal a sok önjelölt pornószínésznő, és hogy mennyire jexy-k, már nem érdekel, hogy áll a hajuk. :) :D Hordják csak úgy, ahogy nekik jó. :)

2 megjegyzés:

  1. ó, nee.
    énis NAGYON de NAGYON remélem,h nem voltak ennyire...hmm.. hülyék(?) hogy egy ilyen fotozásba belemenjenek, mm a teljes pucérság..
    Nagyon erőltetett 'szaga' lenne ennek már.
    Erről azok az "énekesnők" jutnak eszembe, akik valaha ,több évtizede a "csúcson" voltak karrierjükben, eltűntek,de valahogy vissza kell térniük,amire egy pornofotozás a legjobb és legegyszerűbb mód, felhívni a figyelmet magukra.Magukra és nem arra amit tesznek,amik valójában.
    Ők még nem tűntek el, ezért sem lenne teljesen ugyanaz^^,de akkoris, ez sokk lesz nekem, és mostanság elgondolkodom rajtuk, és a változásaikon ami egy év alatt következett be, vagyis talán idén kezdődött..nem tudom tetszik-e ez a fajta váltás. de majd az idő eldönti:D
    Az utolsó bekezdés nagyon találó lett;)

    VálaszTörlés
  2. biztos hogy nem lesz olyan kép. viszont amik eddig kikerültek, szerintem szépek. meg ha valaki meztelen, akkor nem rögtön pornószínésznő már... tudnak nagyon szép akt fotókat is csinálni.
    'Úgy beszélnek róluk, mint holmi szexuális játékokról, és számomra ez szörnyen taszító.' - ugyan ez van már nálam is. nem is nézegetem a tumblröt, twittert is alig olvasok, mert rájöttem hogy a sok hülye pletyka, meg a sok hülye kérdés amikkel bombázzák őket idegesít. oké hogy tényleg nagyon szép gyerekek, és ha mondjuk John elém állna és megkérdezné hogy nem-e akarok a barátnője lenni, elgondolkodnék, de...xDD

    VálaszTörlés