2012. november 15., csütörtök

Soha nem lesz március... brühühü

Mint arról már több ízben megemlékeztem, március végén kerül a mozikba Stephenie Meyer nem-tvájlájt-regényének filváltozata. A fél évvel ezelőtti rövid kis ízelítő után végre megjött A burok első igazi trailere is.

A képsorok alapján elég könyvhűnek tűnik a film, ami pluszpont (főleg, mivel minden túlzás nélkül állíthatom, hogy baszott jó a könyv, így vétek lenne bármit is átírni benne), de várjuk ki a végét.
Ha nagyon szőrszálhasogató lennék (mint ahogy az vagyok), megjegyezhetném, hogy a könyvben Mel a liftaknába ugrik bele öngyilkossági kísérlet gyanánt, és nem az ablakon veti ki magát, de ez nyilván látványosabb. A könyv szerint a Hajtó alacsony, fekete hajú nő, állig érő hajjal, a filmes Hajtó pedig egy szép, magas, szőke nő. De mindegy, ahány jó könyv szar filmváltozatát láttam már, az ilyen kis apróságok fel sem tűnnek. :D Belenyúltak néhány dologba, de így elsőre úgy tűnik, a cselekmény fő vonala megmaradt hál' Istennek. :D Habár tény és való, hogy az a teherautóból lövöldözős rész gyanús... remélem, nem az van, amire gondolok, hogy a filmben majd lecsapnak a Hajtók a beszerzőkörútról visszatérő lázadókra, mígnem tűzpárbajba torkollik a dolog...

Egy szó, mint száz: alig várom, hogy mehessek a moziba a filmre. ^.^
(Egyébként aggódom: az amerikai premiert hirdették meg március végére... remélem, a magyar nem fog hetekig csúszni... különben kénytelen leszek letölteni, és azt nem szeretném. :D )

Széljegyzet: Jared még úgy-ahogy elmegy, de Ian szerepére igazán találhattak volna valami helyesebb csávót is... Remélem, legalább jobb színész, mint ahogy kinéz. xD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése