2011. március 4., péntek

S.O.S. plíz! :D

Sziasztok! :D

A mai blogolásom oka rendkívül egyszerű: a segítségeteket szeretném kérni.
Pár héttel ezelőtt akadtunk ki az egyik haverommal azon, hogy este, főműsoridőben szinte nézhetetlen filmekkel bombáznak minket a csatornák, éjszakára, éjfél-1 órai kezdettel pedig tök jó filmeket adnak, amiket érdemes megnézni.
Nos, ez a tendencia már évek óta megfigyelhető. Néhány évvel ezelőtt is belefutottam egy ilyen éjszakai filmezés alkalmával egy alkotásba, ami baromira tetszett. Az a baj, hogy nem tudom a címét, de még azt sem, hogy mely színészek játszottak benne, így még ez alapján sem tudok elindulni. :( :S
Leírom ide a film tartalmát, és arra kérlek titeket, hogy ha esetleg tudjátok, mi a film címe, írjátok meg komiban, vagy chat-en, vagy e-mail-ben, vagy valahogy. Köszi! :)

Szóval... Adott egy csajszi, aki az anyjával él a szülei válása óta. Igazi kis lázadó különc, hasonszőrű barátnőjével együtt utálja a modelleket, a fél kiló vakolattal borított arcú libákat, meg úgy ámblokk a hülye kis picsákat. A film elején az említett barátnővel van a helyi plázában; az emeletről figyelik a lenti színpadon zajló tiniszépségversenyt. Ekkor egy hapsi leszólítja főhősnőnket. Elmondja, hogy ő egy modellügynökség vezetője, és szépnek találja őt, majd a kezébe nyomja a névjegyét, hogy keresse fel. A lány először ódzkodik az ötlettől, ám a szakma sok pénzzel kecsegtet, otthon pedig gyűlnek a számlák... Így hát anyukával felkeresik az ügynökséget, ahol a leányzó munkába is áll. Az idő múlásával egyre inkább kifordul magából: sminkeli magát, és úgy öltözik, ahogy azok a lányok, akiket korábban megvetett a külsejük miatt. A barátnője már nem a barátnője többé, ahogy az anyjával is egyre inkább elhidegülnek egymástól. De nem csak a lány személyisége változik, hanem a munkája is: szinte észre sem veszi, és aktmodell lesz belőle. Főnöke egyre több pénzt ígér, s ezzel párhuzamosan egyre többet követel tőle azzal kapcsolatban, hogy mennyit mutasson meg magából, a végére pedig szinte már prostiként használná. A pikáns képek azonban nem csak a cég ügyfelei körében terjednek el, a suliban is kitör a botrány, mikor a jóindulatú osztálytársak kitapétázzák vele a folyosókat. Lányunk rájön, hogy átverés volt az egész: soha nem lesz belőle topmodell, a címlapfotó csak fotosop volt. Megpróbál kihátrálni, ám ez nehezebb, mint gondolta volna. De minden jó, ha a vége jó, a rendőrség végre fogást talál a fickón, és leszámolnak a gyermekpornográf vállalattal és honlappal. Azonban hősnőnk nem törölheti ki a múltját: ami egyszer felkerült a netre, azt többé már nem lehet elrejteni. Szerintem elég hatásos, hogy utolsó képkockákként az látható, hogy egy srác az otthoni gépéről nézegeti a lányzó pucér képeit, amiket lementett magának. A cég és a honlap megszűnt ugyan, de ki tudja, hány példányban vannak még meg a sötét múltra emlékeztető fotók?

Nah, mire a poszt végére értem, megtaláltam amit kerestem. xD
A film címe: Az ártatlanság eladó (Selling Innocence), ITT valamint ITT olvashatók róla információk, és ha minden igaz, EZEN a linken meg is lehet tekinteni (angolul).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése