2013. január 6., vasárnap

"És most szánalmat érzek a Büdös Macska iránt."

Szöööööörrrrrnyűűűűűűűséges, hogy mennyire rá van kattanva mindenki a Jedward-koncert témára. :/

Úgy várják a dátumokat, mint holmi Messiást, pedig józan paraszti ésszel végiggondolva: vajmi esély sincs rá, hogy a srácok Pestre jönnek. És így magunk között szólva: szerintem Bécs is kétséges.

December végén előjöttek nagyon az emlékek a januári, bécsi koncertről, és úgy bennem volt, hogy szívesen mennék megint, de ez csak néhány napig tartott, aztán elmúlt. :D Elvagyok nélkülük. :)
Ettől függetlenül abszolút együttérzek azokkal, akik mennének megnézni a srácokat - őket nem csak fél évente pár napig kínozza a vágy, hogy láthassák őket, hanem folyamatosan. Ez azért elég szar lehet. Sajnálatot érzek.

Mondjuk szerintem a legtöbben nem is magát a koncertet akarják ennyire, hanem csak találkozni akarnak a srácokkal, és közös fotót készíteni velük, hogy tudjanak mivel villogni.
Ehhez pedig nem kell koncert, elég lenne elérni, hogy az egyik csatorna meghívja őket valami műsorba. A reptéren, a stúdiónál vagy a szállodánál el lehetne kapni őket. :)

Ezek a tudatlan gyermekek nem képesek belátni (honnan is tudhatnák? a legtöbbjük még csak 11 éves - vagy 16, de 8 éves agyi szinten vannak), hogy egy koncert létrehozása baromi sok munkával és főleg KÖLTSÉGGEL jár. A koncertszervező cégek nyilvánvalóan olyan előadókat hoznak el Magyarországra, akik mögött igen nagyszámú rajongói tábor áll, mivel ezek a cégek PROFITORIENTÁLTAK, ergo az a céljuk, hogy bevételre tegyenek szert a rendezvényekből.


Németországba, Svédországba evidens, hogy járnak az ikrek koncertezni... Több ezer rajongójuk van ott, míg Magyarországon ezren se vagyunk... És annak a maroknyi fannak a nagy része sem tudna elmenni a koncertre, mert nem telik rá neki, vagy azért, mert 10 éves, és apuci-anyuci nem engedi.

Mindez azt jelenti, hogy nem éri meg leszervezni ide egy koncertet, mivel baromi nagy ráfizetés lenne, és soha az életben nem hoznák el őket újra, aztán lehet sírni [mert a tapasztalat alapján az aztán baromi jól megy :)], hogy ide miért nem jönnek megint... :)



Egyébként lehet, hogy nem is lesz turné. Már hetekkel (sőt, hónapokkal) ezelőtt be kellett volna jelenteni a helyszíneket, de még mindig nem történt meg. Ennek hátterében szerintem két dolog állhat.

Az egyik, hogy senkit nem érdekelnek már a fiúk.
A 2011-es Eurovízió után hónapokra előre be voltak táblázva, mentek állandóan mindenhová, mint a mérgezett egér... De a bakui dalverseny - és a siralmas, sereghajtó helyezés után - nem volt túl sok dolguk. Csak 1-1 fellépésük volt a németeknél és a svédeknél is, és ott sem önálló koncertjük volt, hanem valami nagyszabású fesztiválon ugráltak.
Talán úgy vélik a rendezvényszervezők, hogy az eurovíziós pontok hiánya ekvivalens az érdeklődés hiányával - és ezen a ponton nem mennék bele a szavazás tisztaságának boncolgatásába.
Lehet, hogy a nemzetközi karrier mégsem sikerül nekik. És ezen az sem segít, hogy néhány hete (csalással) megnyertek egy teljesen jelentéktelen internetes szavazást.

A másik lehetőség, hogy Liam elment.
Én nem akarom bántani MammaJedward-öt, mert nagyon aranyos nő, de lássuk be: nem menedzser.
Liam meg tudta szervezni az interjúkat, fellépéseket, de számomra úgy tűnik, anyucinak nehézséget okoz eligazodni a showbusiness útvesztőiben. Mióta a pasi elment, a srácokkal interjú sem készült sok, és nem emlékszem, hogy meghívták volna őket bármilyen tévéshow-ba (mondjuk Chart Show, OK! TV, ilyesmi... )
Louis sem foglalkozik már velük, mert teljesen leköti az idejét, hogy a Union J-s gyerekek seggét nyalja. Tiszta gáz.

Na mindegy, kíváncsian várom, hogy Susannah (és Louis) össze tudja-e szervezni a fiúknak a turnét, vagy bele kell törődnünk a ténybe, hogy leágazóban van a Jedward (nemzetközi) csillaga...



1 megjegyzés:

  1. Én is ezeken gondolkodtam mostanában. Fenébe. Nagyon nem szeretném, ha eltűnnének, mert már történt ilyen az egyik kedvencemmel.

    VálaszTörlés